Focacciotto Tosti Caprese

Bereidingstijd: 5 - 10 minuten

Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Dieet: -

Personen: 2 personen

Allergenen: Tarwe - Lactose

 

Ingrediënten

2 st Focacciotto wit (BR3025)

100 g mozzarella

50 g tomaat 

5 g pesto

5 g basilicum

 

Bereidingswijze

1. Focacciotto insmeren

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Laat de focacciotto volledig ontdooien voor gebruik.

Besmeer beide broodjes zijde aan de binnenkant met pesto.

Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes.  

 

2. Focacciotto beleggen

Pak een bakplaat met bakpapier.

Beleg de focacciotto's met mozzarella en tomaat, ongeveer 4 a 5 plakjes per ingrediënt per broodje.

 

3. Focacciotto afbakken

Pak een bakplaat met bakpapier.

Bak het broodje 4  - 6 minuten in de oven.

Snijd ondertussen de basilicum fijn.

 

4. Serveren

 Haal de focacciotto uit de oven en serveer op een bord of plank. Snijd door de middel en garneer af met vers gesneden basilicum en pesto.