Er zijn geen resultaten gevonden. Pas het filter aan.

Assortiment

Omelet naturel verlaagd zoutgehalte

Wij voegen geen zout toe in ons recept, maar het zoutgehalte kan soms hoger zijn dan 0,30 g/100 g vanwege de natuurlijke aanwezigheid van natrium in eieren. 


Als gevolg van de natuurlijke schommelingen in het zout /natriumgehalte in ei kan het voorkomen dat het gehalte aan natuurlijk aanwezig zout boven de 0,3g/100g uitkomt. 


In dergelijke gevallen wordt de norm voor de voedingsclaim  “Zoutarm” overschreden (zie ook VERORDENING (EG) Nr. 1924/2006 inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen).


Daarom hebben we ervoor gekozen om “verlaagd gehalte in zout” te zeggen, wat betekent dat het zoutgehalte in deze omelet met minstens 25% is verlaagd in vergelijking met ons standaardrecept (recept met zout).


Wij willen nogmaals benadrukken dat deze aanpassing geen gevolg is van wijzigingen aan de receptuur, maar dat het hier puur een gevolg is van wetgeving en schommelingen in natuurlijk zoutgehalte in eieren”

Product eigenschappen

Artikelnummer: EI2416

Afmetingen: 13,5 cm

Gewicht: 90 g  

Bewaarconditie: Diepvries

Typen eieren: Scharrel ei

 

Gebruik

Gelieve alle diepvriesproducten laten ontdooien voor gebruik. 

  Bereiding via oven met stoomfunctie
Ongeveer 3 - 5 minuten met 30% vocht verwarmen op 180 - 200°C.  Verhitten tot 75 °C in de kern voor minimaal 2 minuten. 

  Bereiding via een pan

Ongeveer 4 - 6 minuten verhitten op halfhoog vuur. Bak aan beide kanten. 

  Bereiding via magnetron

Ongeveer 2 minuten bij 750 Watt.

 

Serveersuggestie

Boerenbrood gebakken cherrytomaatjes, balsamico azijn en de natrium arme omelet.