Trefwoord: Cocotine, Focaccia, gepocheerd ei, Tolini
Porties: 2
Benodigdheden
1 Bakplaat met bakpapier
1 steelpannetje
Ingrediënten - Aantal personen:
2stGepocheerd ei
100gGroene asperges
2stPiegata
100ggerookte zalm
4g bieslook
50gHollandaise saus
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C. Pak een bakplaat met bakpapier en besprenkel de groene asperges met olijfolie. Breng een pan met ruim water aan de kook voor de gepocheerde eieren.
Rooster de groene asperges voor 10 a 15 minuten. Bak ondertussen ook de piegata voor 3 a 4 minuten af.
Verwarm de gepocheerde eieren in het pannetje met heet water voor 2 a 3 minuten. Maak de Hollandaise saus warm in een steelpannetje.
Maak de Piegata op met de geroosterde asperges, gerookte zalm, Hollandaise saus en het gepocheerde ei.
Serveertip
Voeg eventueel nog zoetzure komkommer of ingelegde rode ui toe.