Ga terug
+ servings
Egg benedict met groene asperges - Van Tol Convenience Food

Egg Benedict met groene asperges

met een Piegata broodje en gerookte zalm
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: fushion
Trefwoord: Cocotine, Focaccia, gepocheerd ei, Tolini
Porties: 2

Benodigdheden

  • 1 Bakplaat met bakpapier
  • 1 steelpannetje

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Gepocheerd ei
  • 100 g Groene asperges
  • 2 st Piegata
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 g bieslook
  • 50 g Hollandaise saus

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Pak een bakplaat met bakpapier en besprenkel de groene asperges met olijfolie. Breng een pan met ruim water aan de kook voor de gepocheerde eieren.
  • Rooster de groene asperges voor 10 a 15 minuten. Bak ondertussen ook de piegata voor 3 a 4 minuten af.
  • Verwarm de gepocheerde eieren in het pannetje met heet water voor 2 a 3 minuten. Maak de Hollandaise saus warm in een steelpannetje.
  • Maak de Piegata op met de geroosterde asperges, gerookte zalm, Hollandaise saus en het gepocheerde ei.

Serveertip

Voeg eventueel nog zoetzure komkommer of ingelegde rode ui toe.

Voedingswaarden

Portie: 285g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!