Ga terug
+ servings
Gevulde eiwraps met zalm - high protein - Panid'or - Van Tol Convenience Food

Eiwitrijke Eggwraps met zalm

met pesto spread, rucola en komkommer
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Gang: borrel, lunch, Side Dish, Snack
Keuken: fushion
Trefwoord: eggwrap, ei producten, eiwitrijk, eiwrap, high protein
Prijs: 5.50
Porties: 2

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Eggwrap BR0036
  • 100 g Cottage cheese
  • 2 tl Pesto
  • 150 g Gerookte zalm
  • 50 g Rucola
  • 1/4 st komkommer

Instructies

  • Laat de eggwrap volledig ontdooien voor gebruik.
  • Meng de cottage cheese met de aangegeven hoeveelheid pesto. En snijd de komkommer in kleine partjes.
  • Beleg de eggwrap met de pesto cottage cheese, gerookte zalm, komkommer en rucola.
  • Rol stevig op. Halveer of snijd in parten voor het uitserveren.

Serveertip

Als variatie kun je de Eggwrap nog vullen met gerookte kipfilet of andere typen eiwitbronnen. Daarnaast zou je voor een smeuïgere vulling een gekookt ei kunnen toevoegen. 

Voedingswaarden

Portie: 200g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!