Ga terug
+ servings
Focaccia Pizza Pastrami - New York Style - tolini - Van Tol Convenience Food

Focaccia Pizza Pastrami

New York Style met mosterd mayonaise, ingelegde ui, augruk en zilveruitjes
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
5 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Appetizer, borrel, Main Course
Keuken: fushion, Italian
Trefwoord: Focaccia, Italiaanse pizza, Tolini
Porties: 2

Benodigdheden

  • 1 bakplaat met papier
  • 2 kom

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 1 st Focaccia Romana 30cm
  • 1 st rode ui
  • 100 ml natuur azijn
  • 50 g zilveruitjes
  • 50 g mini augurkjes
  • 40 ml Mosterd
  • 40 ml Mayonaise
  • 100 g Pastrami vlees

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd ondertussen de ui fijn in dunnen ringen en bewaar apart in een kom met de aangegeven hoeveelheid azijn.
  • Bak de focaccia pizzabodem in de oven goudbruin voor 5 a 6 minuten. Snijd de zilveruitjes en augurken klein. Meng ondertussen in een kom de mosterd met de mayonaise.
  • Laat de focaccia pizzabodem even afkoelen. Beleg met de mosterd mayonaise, verdeel het Pastrami vlees er overheen en garneer af met de zilveruitjes, augurkstukjes en ingemaakte rode ui.

Serveertip

Voeg als finish touch wat verse tijm of andere verse kruiden toe.

Voedingswaarden

Portie: 580g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!