Ga terug
+ servings
Focacciotto wit met pulled vlees van Slow Food Masters - Tolini - Van Tol Convenience Food

Focacciotto met Slow Food Masters vlees

met verse sla, ingelegde ui en BBQ saus
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Gang: lunch
Keuken: American, fushion
Trefwoord: Italiaans brood, Tolini
Porties: 2

Benodigdheden

  • 1 blakplaat met bakpapier
  • 1 Koekenpan
  • 1 kom

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Focacciotto
  • 200 g Pulled beef - Slow Food Masters
  • 75 g BBQ saus
  • 6 st Grote sla bladeren
  • 1 st ui
  • 100 ml natuur azijn
  • 30 ml mayonaise

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm ondertussen het pulled vlees in een koekenpan met olijfolie of boter op middelhoog vuur.
  • Bak de focacciotto af voor 2 minuten in de oven. Snijd ondertussen de ui in fijne en dunne ringen. Bewaar apart in een kom en voeg de aangegeven hoeveelheid natuur azijn toe.
  • Beleg de afgebakken focacciotto met mayonaise, grote sla bladeren en plaats het vlees op het broodje. Garneer af met ingelegde ui.

Serveertip

Vog tomaat toe voor extra smaak dementie en versheid toe te voegen aan het gerecht.

Voedingswaarden

Portie: 250g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!