Ga terug
+ servings
Oprolbare pizza Rotolo met parmaham - Van Tol Convenience Food

Oprolbare Pizza Rotolo met Parmaham

met pesto en rucola
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 13 minuten
Gang: borrel, diner, lunch, Snack
Keuken: Italian
Trefwoord: Italiaanse pizza, oprolbare pizza rotolo, Tolini
Prijs: 7.50
Porties: 4

Benodigdheden

  • 1 Bakplaat met bakpapier

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Pizza Rotolo BR2306
  • 50 g Parmaham
  • 20 g Rucola
  • 3 tl Pesto

Instructies

  • Laat de Rotolo pizza volledig ontdooien. Doe dit alvast een dag van te voren. Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Beleg de pizza in met 1,5 tl pesto, de aangegeven hoeveelheid Parmaham en rucola.
  • Rol de pizza stevig op en plaats op een bakplaat met bakpapier met de naad naar beneden.
  • Bak de pizza af voor 6 - 8 minuten, tot mooi krokant.
  • Halveer of snijd in kleine stukken voordat je serveert.

Serveertip

Je kunt de Rotolo beleggen met elk type beleg. Van andere type rauwe hammen tot diverse vis soorten of gevogelten. 

Voedingswaarden

Portie: 175g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!