Ga terug
+ servings
Paas Plaat Pizza - Tolini - Van Tol Convenience food

Paas Plaatpizza met Parmaham

met gorgonzola, groene asperges en pistache
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 15 minuten
5 minuten
Totale tijd: 35 minuten
Gang: Appetizer, borrel, lunch, Main Course, Snack
Keuken: Italian
Trefwoord: Easter food, Focaccia, Plaat pizza, Tolini
Prijs: 4.5
Porties: 4

Benodigdheden

  • 1 Bakplaat met bakpapier

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 1 st Focaccia plaat pizza BR2116
  • 100 g Groene asperges
  • 100 g Zachte gorgonzola
  • 100 g Parma ham
  • 15 g Pistache noten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de kontjes van de groene asperges en besprenkel met olijfolie.
  • Rooster de groene asperges voor 10 - 15 minuten in de oven. Plaats de plaat pizza voor de laatste 12 minuten in de oven en bak mee. Hak ondertussen de pistache noten fijn.
  • Halveer de afgebakken plaat pizza en beleg met de zachte gorgonzola. Plaats de geroosterde asperges en verdeel op de pizza. Top af met de rauwe Parma ham en fijn gehakte pistache noten.

Serveertip

Voor extra smaak voeg eventueel wat zest van een citroen toe. Gebruik hiervoor een biologische citroen, aangezien deze schil niet bewerkt is met bestrijdingsmiddelen. 

Voedingswaarden

Portie: 200g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!