Ga terug
+ servings
Puccia met eggburger en bacon - Tolini - Van Tol Convenience Food

Puccia Eggburger

met uitgebakken bacon, Kewpie mayonaise en gekarameliseerde ui
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: classic
Trefwoord: Cocotine, eggburger, puccia, Tolini
Prijs: 4.5
Porties: 2

Benodigdheden

  • 1 Koekenpan

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Eggburger
  • 50 g bacon
  • 2 st puccia
  • 60 g Gesneden ui
  • 2 tl honing
  • 2 el Kewpie mayonaise
  • 4 st Sla blaadjes

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. En bak ondertussen de bacon krokant.
  • Karameliseer ondertussen de gesneden ui met honing op middelhoog vuur in het vet van de bacon. Bewaar apart in een kommetje.
  • Bak de puccia's voor 3 minuten af in de oven. Laat even afkoelen voordat je ze opensnijdt.
  • Besmeer de bodem met kewpie mayonaise en bouw de puccia met de eggburger, romainse slablaadjes, bacon en gekarameliseerde ui.

Serveertip

Voeg voor een extra bite wat verse tomaat toe. 

Voedingswaarden

Portie: 250g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!