Product beschrijving
Kant-en-klare Italiaanse pizzabodem Napolitaanse stijl met een hoge rand zoals je die in Napels verwacht. Een overheerlijke authentieke pizzabodem naar Italiaans recept. Deze pizzabodem is voorgebakken met tomatensaus waardoor je alleen nog maar hoeft te beleggen met de lekkerste ingrediënten naar keuze.
Stap in de wereld van onze Napolitaanse pizzabodem, waar elke hap een stukje Italiaanse passie is! Deze voorgebakken pizzabodem is al bedekt met tomatensaus, waardoor elke hap een Italiaanse smaakexplosie wordt. Authentiek tot in de kern, bereid volgens traditioneel recept met 24 uur liefdevol gerezen deeg. Elk exemplaar is met de hand gevormd, en gemaakt met passie in het hart van Italië. Verras je smaakpapillen en geniet van de liefde in elke hap.
Kenmerken
Artikelnummer: BR2068
Gewicht: 310gr
Bewaarconditie: – 18°C
Bakadvies
Bereiding via pizzaoven: Ongeveer 2 – 3 minuten afbakken bij 290 – 300°C met een hitte regulering van 30% onderkant / 70% bovenzijde.
Bereiding professionele oven: Ongeveer 4 – 5 minuten afbakken bij 220 – 240°C met een minimale blaasstand.
Bereiding via consumenten oven: Ongeveer 5 – 6 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 – 220°C.
Bakadvies verschilt per type apparatuur, bovengenoemde instructies zijn dan ook indicatief.
Verkrijgbaar per
Verkrijgbaar per: 16 stuks in een doos
Gewichten & formaat: Vraag ons sales team naar de verschillende gewichts- en formaat mogelijkheden. We bieden verschillende formaten pizzabodems aan, uiteenlopend van 22cm tot 39cm. Verschil in formaat kan interessant zijn voor klanten, zowel in Food Retail, Food Service en Food Industrie.
Type deeg: Onze pizzabodems worden standaard gemaakt met biga. Biga is moederdeeg wat aan Italiaanse pizza- of brooddeeg wordt toegevoegd en zorgt voor de smaakontwikkeling van het deeg en dat het deeg rijst in volume. We kunnen variëren in het percentage biga wat we toevoegen, dit heeft invloed op de prijs. Vraag aan ons sales team naar de verschillende mogelijkheden.
Verkooppunten
Staat een van jouw leveranciers er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Wat is een pizzabodem Napolitaanse stijl?
Kies voor de smaakexplosie van onze Napolitaanse stijl pizzabodem: een Italiaanse favoriet met tomatensaus en een heerlijk hoge rand. Het geheime ingrediënt? Meer dan 24 uur rijzend deeg voor die onweerstaanbare smaak en uitstraling! Perfect als basis voor jouw Italiaanse pizza’s, voeg sappige gegrilde groenten en een royale topping van Parmezaanse kaas toe voor een onvergetelijke smaakbeleving! Verwacht de hoogste kwaliteit, zoals je die proeft in een echt Italiaans restaurant, bij een Italiaanse groothandel, in een Italiaanse winkel of een Italiaanse pizzeria.
Wat is het verschil tussen een normale en Napolitaanse pizza?
De Napolitaanse stijl pizza heeft een hoge rand en dunne bodem. De traditionele Napolitaanse pizza bevat meer water waardoor het resultaat iets natter en zachter is dan een normale pizza.
Wat is de herkomst van het product?
Deze pizzabodem Napolitaanse stijl komt uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna. En is door ons team zorgvuldig getest op smaak, producteigenschappen en kwaliteit.
Tolini
onze merknaam voor hoogwaardige Italiaanse brood- en pizza producten, die met passie op authentieke wijze worden gebakken met de originele ingrediënten. Bij de eerste hap moet u dus direct het ‘Tornara a Casa’ gevoel krijgen: het gevoel van thuiskomen in Italië! TOLINI staat voor een traditioneel Italiaans product uit de originele regio’s die de Italianen zelf ook graag eten en waar ze al eeuwenlang trots op zijn.
Laat je inspireren door
onze heerlijke recepten.
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!