Product beschrijving
Ons roerei, ook wel bekend als scrambled egg, is gemaakt van de lekkerste scharreleieren en niets anders dan ei. Het perfecte product geschikt voor hotelbuffetten, banqueting en verwerking in soepen, sauzen of maaltijden. Een product Ideaal voor het ontbijt- lunch of dinermoment.
Roerei kent iedereen, maar duurt toch even om te maken, helemaal voor grote groepen. Niet met ons kant-en-klare roerei. Uiterst geschikt voor zorginstellingen, restaurants, hotels en cateraars om een eenvoudige manier om eiwitrijk voedsel te serveren, van ontbijt tot diner. Zo is roerei nooit een gedoe meer en maak jij indruk met jouw kwaliteit, smaak en gemak.
Kenmerken
Artikelnummer: EI2642
Gewicht: 2,5kg
Bewaarconditie: – 18°C
Bakadvies
Bereiding via koekenpan: Ongeveer 1 – 2 minuten bakken aan beide kanten op middelhoog vuur.
Bereiding professionele oven: Ongeveer 2 minuten afbakken bij 220 – 240°C met een minimale blaasstand en eventueel 10% stoomregulering.
Bereiding via magnetron: Ongeveer 2 – 3 minuten verhitten bij 800W.
Bakadvies verschilt per type apparatuur, bovengenoemde instructies zijn dan ook indicatief.
Verkrijgbaar per
Verkrijgbaar per: 2,5kg in een doos. Ook te verkrijgen in verschillende gewichten. Vraag ons sales team naar de mogelijkheden.
Verkooppunten
Staat een van jouw leveranciers er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Wat is scrambled egg?
Roerei, oftewel scrambled egg, is een veelzijdig product dat traditioneel wordt geassocieerd met ontbijt, maar eigenlijk perfect geschikt is voor elk moment van de dag. Het gemak en de snelheid van bereiding ons roerei maakt het ideaal voor chefs in drukke keukens. Van een heerlijke combinatie met gerookte zalm voor de lunch tot een smakelijke spread op een toastje tijdens de borrel, of zelfs als ingrediënt in hartige gerechten zoals nasi of bami voor het diner, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gemaakt van de beste scharreleieren, is het een onmisbaar product voor zorginstellingen, restaurants, hotels en cateraars. Met ons roerei wordt elk eetmoment een eitje – letterlijk!
What does Gordon Ramsay put in his scrambled eggs?
Het recept voor Gordon Ramsay’s scrambled eggs is als volgt: 6 koude eieren, 1 theelepel boter, 1 theelepel creme fraîche, zout en peper en bieslook.
Wat is de herkomst van onze scrambled egg?
Onze scrambled egg wordt gemaakt van de lekkerste scharreleieren. Gedurende het maakproces wordt het door ons team zorgvuldig getest op smaak, producteigenschappen en kwaliteit
Cocotine
onze merknaam voor het totaalassortiment van koelverse- en diep gevroren ei-producten die een perfecte oplossing zijn voor gebruikers in foodservice en industrie. Met de ei-producten van Cocotine voorzien wij de klant van gemak, kwaliteit én smaak. Het ontzorgt namelijk in handelingen in de keuken, brengt snelheid in je bereiding én smaakt als zelfgemaakt. Door het gebruik van de ei-producten van Cococtine bespaar je nuttige tijd in de keuken en is je product kwaliteit altijd uitmuntend. Onder het Cocotine label leveren wij diepvries ambachtelijke omeletten, scrambled eggs, omeletblokjes en omeletreepjes, ei wraps en kant-en-klare gepocheerde eieren. Van ontbijt tot dessert, bij elk eetmoment loont het om Cocotine te serveren.
Waarom Van Tol Convenience Food?
Naast de lekkerste smaak en beste kwaliteit, maken we het lekker makkelijk voor jou met:
● 25 jaar ervaring
● Dé convenience ei specialist
● Culinair gemak, lekker eten gemakkelijk gemaakt
● Verhoogd gemak en efficiëntie in de keuken
● Levert producten die marge verrijken
Laat je inspireren door
onze heerlijke recepten.
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!