Over Ovod’Or
Ovod’Or, onze merknaam voor het totaalassortiment van koelverse- en diep gevroren ei-producten die een perfecte oplossing zijn voor gebruikers in foodservice en industrie. Met de ei-producten van Ovodo’or voorzien wij de klant van gemak, kwaliteit én smaak. Het ontzorgt namelijk in handelingen in de keuken, brengt snelheid in je bereiding én smaakt als zelfgemaakt. Door het gebruik van de ei-producten van Ovod’or bespaar je nuttige tijd in de keuken en is je product kwaliteit altijd uitmuntend. Onder het Ovod’or label leveren wij diepvries spiegeleieren en omeletreepjes en koelverse gekookte eieren en gevulde eieren. Van ontbijt tot dessert, bij elk eetmoment loont het om Ovod’or te serveren.
Waar komen de producten van Ovod’Or vandaan?
Van Tol Convenience Food is dé convenience ei specialist. Van kant-en-klare omeletten, unieke eiwraps, overheerlijke scrambled eggs en zelfs gepocheerde eieren, wij zijn jouw partner op het gebied van ei-producten. Om aan de diversiteit aan grondstoffen te voldoen die door iedereen wordt gewenst, variërend van scharreleieren tot vrije-uitloopeieren en eieren van kippen met één, twee of drie sterren van het Beter Leven Keurmerk, halen we onze eieren uit Nederland, België en Frankrijk.
Waarom eieren koken in koud water?
Eieren koken in koud water zorgt voor een gelijkmatige opwarming, waardoor de kans op barsten vermindert. Door de eieren langzaam op te warmen, kunnen de schalen zich beter aanpassen aan de temperatuurveranderingen, wat resulteert in minder gebarsten eieren. Dit proces helpt ook om de eieren gelijkmatig gaar te koken, zodat zowel het eiwit als de dooier een perfecte textuur krijgen. Bovendien maakt het starten met koud water het gemakkelijker om de kooktijd nauwkeurig te controleren voor een perfect gekookt ei. Deze methode is ideaal voor hard- en zachtgekookte eieren, en voorkomt een groenige dooier.
Eieren koken in koud water zorgt voor een gelijkmatige opwarming, waardoor de kans op barsten vermindert. Door de eieren langzaam op te warmen, kunnen de schalen zich beter aanpassen aan de temperatuurveranderingen, wat resulteert in minder gebarsten eieren. Dit proces helpt ook om de eieren gelijkmatig gaar te koken, zodat zowel het eiwit als de dooier een perfecte textuur krijgen. Bovendien maakt het starten met koud water het gemakkelijker om de kooktijd nauwkeurig te controleren voor een perfect gekookt ei. Deze methode is ideaal voor hard- en zachtgekookte eieren, en voorkomt een groenige dooier.
Over Van Tol, merkeigenaar van Ovod’Or
Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige convenience food producten. Sinds de oprichting in 1998 hebben we een breed scala aan kant-en-klare en eenvoudig te bereiden producten. Ons assortiment omvat diverse ei-producten, authentieke Italiaanse brood- pizzaproducten en andere specialiteiten geschikt voor groothandels, supermarkten en horecazaken. Met meer dan 25 jaar ervaring, 6 merken en met meer dan 80 overheerlijke producten in ons portfolio zijn we jouw leverancier. Kom in contact voor meer informatie.
Bekijk de overheerlijke recepten
van Ovod’Or:
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!