Laat je inspireren door
onze heerlijke recepten.
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!
Over Italiaanse pizza recepten
Wat is het verschil tussen pinsa en pizza?
Wat is het verschil tussen pinsa en pizza?
Wat is het verschil tussen een Italiaanse pizza en een Italiaanse Pinsa? Pinsadeeg wordt gemaakt van 3 type bloem: soja, rijst en tarwebloem en het deeg is hoger gehydrateerd, wat betekent: het deeg is natter omdat het meer water bevat tijdens het maakproces. Hierdoor ontstaat een luchtiger en krokanter product na het afbakken. Pizza wordt simpelweg van één type bloem gemaakt. Beide zijn op basis van zuurdesem. Doordat de Pinsabodem luchtiger is en is gemaakt met verschillende type bloem, is het lichter verteerbaar dan een reguliere pizza.
Wat is het verschil tussen een Italiaanse pizza en een Italiaanse Pinsa? Pinsadeeg wordt gemaakt van 3 type bloem: soja, rijst en tarwebloem en het deeg is hoger gehydrateerd, wat betekent: het deeg is natter omdat het meer water bevat tijdens het maakproces. Hierdoor ontstaat een luchtiger en krokanter product na het afbakken. Pizza wordt simpelweg van één type bloem gemaakt. Beide zijn op basis van zuurdesem. Doordat de Pinsabodem luchtiger is en is gemaakt met verschillende type bloem, is het lichter verteerbaar dan een reguliere pizza.
Over Van Tol, jouw inspiratie leverancier
Van Tol Convenience Food levert Italiaanse brood- en pizzaproducten en convenience ei producten aan groothandels, supermarkten en food producenten. Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branches, 6 merken en meer dan 80 producten in ons portfolio zijn we jouw leverancier. Kom in contact voor meer informatie en proef hoe lekker kwaliteit kan zijn.