Product beschrijving
Kant-en-klare Italiaanse pizzabodem bianco, oftewel gewoon lekker naturel. Het is een voorgebakken Italiaanse pizzabodem waarmee jezelf nog de lekkerste pizza’s mee kunt beleggen, naar eigen smaak.
De pizzabodem bianco is een voorgebakken pizzabodem. Zonder saus, gewoon naturel. Een authentiek Italiaans product naar traditionele receptuur. Gemaakt met 24 uur gerezen deeg. Met de hand gevormd en met liefde gemaakt in Italië.
Kenmerken
Artikelnummer: BR2110
Gewicht: 230 g
Bewaarconditie: – 18°C
Bakadvies
Bereiding via pizzaoven: Ongeveer 2 – 3 minuten afbakken bij 290 – 300°C met een hitte regulering van 30% onderkant / 70% bovenzijde.
Bereiding professionele oven: Ongeveer 4 – 5 minuten afbakken bij 220 – 240°C met een minimale blaasstand.
Bereiding via consumenten oven: Ongeveer 5 – 6 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 – 220°C.
Bakadvies verschilt per type apparatuur, bovengenoemde instructies zijn dan ook indicatief.
Verkrijgbaar per
Verkrijgbaar per: 5 x 5 stuks
Gewichten & formaat: Vraag ons sales team naar de verschillende gewichts- en formaat mogelijkheden. We bieden verschillende formaten pizzabodems aan, uiteenlopend van 22cm tot 39cm. Verschil in formaat kan interessant zijn voor klanten, zowel in Food Retail, Food Service en Food Industrie.
Type deeg: Onze pizzabodems worden standaard gemaakt met biga. Biga is moederdeeg wat aan Italiaanse pizza- of brooddeeg wordt toegevoegd en zorgt voor de smaakontwikkeling van het deeg en dat het deeg rijst in volume. We kunnen variëren in het percentage biga wat we toevoegen, dit heeft invloed op de prijs. Vraag aan ons sales team naar de verschillende mogelijkheden.
Verkooppunten
Staat een van jouw leveranciers er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Wat is een pizzabodem bianco?
De pizzabodem bianco is een Italiaanse pizza bodem zonder saus, gewoon naturel. Gemaakt met meer dan 24 uur gerezen deeg, dit zorgt voor de smaak en het uiterlijk van de bodem. Deze pizzabodem is de ideale basis voor jouw Italiaanse pizza. Een echte Italiaanse delicatessen. Maak deze bodem onweerstaanbaar met overheerlijke tomatensaus en burrata. Verwacht de hoogste kwaliteit, zoals je die proeft in een echt Italiaans restaurant, bij een Italiaanse groothandel, in een Italiaanse winkel of een Italiaanse pizzeria.
Wat is de beste kant-en-klare pizzabodem?
Dat is onze bodem natuurlijk van het merk Tolini. Deze bodem is namelijk authentiek en origineel Italiaans gemaakt met moederdeeg, ook wel biga genoemd.
Wat is de herkomst van het product?
Deze pizzabodem bianco komt uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna. En is door ons team zorgvuldig getest op smaak, producteigenschappen en kwaliteit.
Tolini
onze merknaam voor hoogwaardige Italiaanse brood- en pizza producten, die met passie op authentieke wijze worden gebakken met de originele ingrediënten. Bij de eerste hap moet u dus direct het ‘Tornara a Casa’ gevoel krijgen: het gevoel van thuiskomen in Italië! TOLINI staat voor een traditioneel Italiaans product uit de originele regio’s die de Italianen zelf ook graag eten en waar ze al eeuwenlang trots op zijn.
Laat je inspireren door
onze heerlijke recepten.
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!