Product beschrijving
De Pinsa Single Portion: een Italiaans brood gemaakt van drie type bloem tarwe, soja en rijst en op basis van een zuurdesem starter. Luchtiger, krokanter en lichter verteerbaar dan een reguliere pizza. Écht delizioso! Het kleine broertje van de Pinsa Classica bodem.
Ontdek de verrassende smaak van Pinsa – een Italiaanse delicatesse met een luchtige, knapperige korst en een unieke mix van tarwe, soja en rijstmeel voor een unieke textuur. Kies voor een nieuwe culinaire ervaring die de traditionele pizza naar een hoger niveau tilt.
Kenmerken
Artikelnummer: BR3016
Gewicht: 130gr
Bewaarconditie: – 18°C
Bakadvies
Bereiding via pizzaoven: Ongeveer 2 – 3 minuten afbakken bij 290 – 300°C met een hitte regulering van 30% onderkant / 70% bovenzijde.
Bereiding professionele oven: Ongeveer 4 – 5 minuten afbakken bij 220 – 240°C met een minimale blaasstand.
Bereiding via consumenten oven: Ongeveer 5 – 6 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 200 – 220°C.
Bakadvies verschilt per type apparatuur, bovengenoemde instructies zijn dan ook indicatief.
Verkrijgbaar per
Verkrijgbaar per: 4 stuks per flowpack met 40 bodems in een doos.
Verkooppunten
Staat een van jouw leveranciers er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
Wat is een Pinsa bodem Single Portion?
Wat is een Pinsa Single Portion? Hetzelfde als een pinsa classica maar dan een kleiner formaat. Pinsa is een verrukkelijk deeg dat licht en luchtig is, met een knapperige buitenkant en een zachte, smaakvolle binnenkant. Het heeft een langere rijstijd, het deeg is hoog gehydrateerd en maakt gebruik van een unieke mix van tarwe, soja en rijstmeel. Hierdoor is het deeg lichter verteerbaar en heeft het een unieke smaak en textuur. Het resultaat is een dunne, knapperige korst met een heerlijke luchtige binnenzijde. Met authentieke kwaliteit die je zou verwachten bij een Italiaans restaurant, Italiaanse groothandel of Italiaanse winkel. Geniet van elke verrukkelijke hap en beleef de smaak van Italië!
Wat betekent Pinsa in het Italiaans?
Het woord Pinsa stamt af van het woord “Pinsere” wat in het Latijns strekken of knijpen betekent. Met “Pinsere” wordt de knijpbeweging bedoeld die de herkenbare deukjes maakt in het Pinsa deeg. Hierdoor krijgt de Pinsa bodem zijn unieke en herkenbare uiterlijk en blijven de toppings nog eens beter op de bodem zitten.
Wat is de herkomst van het product?
Deze Pinsa komt uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna. En is door ons team zorgvuldig getest op smaak, producteigenschappen en kwaliteit.
Pinsami
onze licentie merknaam voor de authentieke en originele Pinsa bodems die op traditionele wijze worden gemaakt in Italië, in de regio Emilia Romagna. Pinsa is samengesteld uit de exclusieve mix van tarwebloem, rijstmeel en sojameel, zuurdesem cultuur, olijfolie extra vierge, zout en water.
Door de lange rijstijd van tot wel 48 uur en het vele kneden ontstaat er een superknapperige korst met een zachte, luchtige binnenkant. Dit maakt de pinsa licht verteerbaar en calorie-armer dan pizzadeeg.
Laat je inspireren door
onze heerlijke recepten.
Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van
Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!