Egg Benedict met groene asperges

op een Piegata broodje, met Hollandaise saus en gerookte zalm

Egg benedict met groene asperges - Van Tol Convenience Food

Egg Benedict met groene asperges

met een Piegata broodje en gerookte zalm
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Gang: lunch, Ontbijt
Keuken: fushion
Trefwoord: Cocotine, Focaccia, gepocheerd ei, Tolini
Porties: 2

Benodigdheden

  • 1 Bakplaat met bakpapier
  • 1 steelpannetje

Ingrediënten - Aantal personen: 

  • 2 st Gepocheerd ei
  • 100 g Groene asperges
  • 2 st Piegata
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 g bieslook
  • 50 g Hollandaise saus

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Pak een bakplaat met bakpapier en besprenkel de groene asperges met olijfolie. Breng een pan met ruim water aan de kook voor de gepocheerde eieren.
  • Rooster de groene asperges voor 10 a 15 minuten. Bak ondertussen ook de piegata voor 3 a 4 minuten af.
  • Verwarm de gepocheerde eieren in het pannetje met heet water voor 2 a 3 minuten. Maak de Hollandaise saus warm in een steelpannetje.
  • Maak de Piegata op met de geroosterde asperges, gerookte zalm, Hollandaise saus en het gepocheerde ei.

Serveertip

Voeg eventueel nog zoetzure komkommer of ingelegde rode ui toe.

Voedingswaarden

Portie: 285g
Heb je dit recept geprobeerdLaat ons weten hoe het was!

Ontdek al onze
andere heerlijke
recepten!

 

Wat is een gepocheerd ei?

Ons kant-en-klare gepocheerde ei is een product innovatie waar je jouw keuken de ultieme gemaksoplossing biedt. Geen gedoe met azijn en een schuimspaan, onze eitjes maken een snelle bereiding en service mogelijk. Ze bieden jouw keuken gemak en consistentie in product kwaliteit. Het gepocheerd ei is eenvoudig op te warmen in de verpakking in stoomoven, via au bain-marie of simpelweg in een steelpan met heet water. In een handomdraai snel verwarmt in 2 a 3 minuten waardoor de dooier mooi blijft lopen. Een gepocheerd geeft jouw gerecht net die extra culinaire beleving waardoor je gasten vaker terugkomen voor meer. Of je ze nu serveert op Hollandse asperges, als aanvulling op een salade of avocado smash, deze kant-en-klaar gepocheerde eieren zijn dé toevoeging van elke maaltijd. Met ons gepocheerd ei wordt koken een eitje – letterlijk!

Egg benedict met groene asperges - Van Tol Convenience Food

Hoe lang kun je een gepocheerd ei bewaren?

De gepocheerde eieren van Cocotine hebben een lange houdbaarheid omdat ze vacuüm verpakt zijn. De houdbaarheid hangt af van de datum dat je de verpakking ontvangt. Na opening zijn de gepocheerde eieren beperkt houdbaar, maximaal 48 uur in een gekoelde omgeving van 4°C. Voor meer kwaliteitsgerelateerde vragen neem contact op met onze QA-afdeling via qa@vantol.nl

De gepocheerde eieren van Cocotine hebben een lange houdbaarheid omdat ze vacuüm verpakt zijn. De houdbaarheid hangt af van de datum dat je de verpakking ontvangt. Na opening zijn de gepocheerde eieren beperkt houdbaar, maximaal 48 uur in een gekoelde omgeving van 4°C. Voor meer kwaliteitsgerelateerde vragen neem contact op met onze QA-afdeling via qa@vantol.nl

Over Van Tol?

Van Tol Convenience Food levert Italiaanse brood- en pizzaproducten en convenience ei producten aan groothandels, supermarkten en food producenten. Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branches,  6 merken en meer dan 80 producten in ons portfolio zijn we jouw leverancier. Kom in contact voor meer informatie en proef hoe lekker kwaliteit kan zijn.

Onze populairste producten.

Raak geïnspireerd door onze kwalitatieve hoogwaardige producten.

In welke wil jij je tanden zetten?

  • American Pancakes - Panid'or - Van tol Convenience Food
    American Pancakes kant-en-klaar

  • Wentelteefjes kant-en-klaar - Van Tol Convenience Food
    Wentelteefjes kant-en-klaar

  • Franse crêpes - Van Tol Convenience Food
    Franse Crêpes kant-en-klaar

Inspiratie:
Recepten met Ei

Ervaar zelf hoe lekker en gemakkelijk de producten van

Van Tol Convenience Food kunnen zijn. Koken wordt een eitje – letterlijk!

Meer recepten